Μάθε τον τρόπο του μαριναρίσματος
Κάθε κρέας έχει τον δικό του τρόπο που μαρινάρεται. Το μαριναρισμένο κρέας έχει άλλη γεύση και άλλη ποιότητα στο τραπέζι σας!
Yλικά
- μέλι
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
- ξύδι
- ρούμι με χυμό από lime
- μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
- κρεμμύδια
- κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μέσα σε ένα μπολ θα ρίξεις μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα και ξύδι
- Ανακατεύεις καλά και αφήνεις το κρέας να μαλακώσει και να πάρει μια τέλεια γεύση
- Για εξωτική πινελιά μαρινάρεις το κρέας σε ρούμι με χυμό από lime και μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
- Το μαρινάρεις με κρεμμύδι και πολύχρωμες πιπεριές
- Αν θέλεις το κρέας να έχει έντονη γεύση θα πρέπει να μείνει στη μαρινάδα και μέσα στο ψυγείο για 24 τουλάχιστον ώρες διαφορετικά και για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα 2-3 ώρες είναι αρκετές.
Πηγή: tlife.gr
Διαβάστε επίσης:
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
ΟΠΕΚΕΠΕ: Λιγότεροι κατά 100 χιλιάδες οι αγρότες που υπέβαλαν αιτήσεις επιδότησης
Viral ο μικρός Κρητικός που φλερτάρει νεαρή κοπέλα με μπικίνι - «Έλα να πάμε στο νησί»
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τι ώρα θα μπουν σήμερα Τρίτη (26/8) τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τι ώρα θα δουν τα χρήματα τους οι συνταξιούχοι