Ηράκλειο: 30oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Αεροπορική εταιρεία δίνει την επιλογή στις γυναίκες να μην κάθονται δίπλα σε άντρες

13.06.2024, 23:18

Επαναστατική απόφαση ή απαραίτητη για την προστασία των γυναικών;

Mια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας μόλις εγκαινίασε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στις γυναίκες να βλέπουν πού κάθονται άλλες γυναίκες όταν επιλέγουν θέσεις για τις πτήσεις τους, ώστε να αποφεύγουν τη συναναστροφή με άντρες.

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους IndiGo Airlines προσφέρει τη λειτουργία αυτή σε πιλοτική βάση στις γυναίκες επιβάτες που κάνουν ηλεκτρονικό check-in για τις πτήσεις τους.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2006, πραγματοποιεί περισσότερες από 2.000 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού την ημέρα στην Ινδία.

Στην ανακοίνωσή της, η IndiGo δήλωσε ότι η λειτουργία, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους ή ως μέρος μιας οικογενειακής κράτησης, ευθυγραμμίζεται με το “#GirlPower ήθος” της, αναφέρει ρεπορτάζ του CNN.

«Η IndiGo είναι υπερήφανη που ανακοινώνει την εισαγωγή ενός νέου χαρακτηριστικού που στοχεύει να κάνει την ταξιδιωτική εμπειρία πιο άνετη για τις γυναίκες επιβάτες μας», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

«Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους επιβάτες μας και αυτή η νέα λειτουργία είναι ένα μόνο από τα πολλά βήματα που κάνουμε προς την επίτευξη αυτού του στόχου».

πηγή: marieclaire.gr


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα