Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ανθή Σαλαγκούδη – Κοσμάς Κουμιανός: Το ρομαντικό ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη (φώτο)

03.04.2024, 17:31

Ο κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος, Κοσμάς Κουμιανός, απαθανάτισε στιγμές από το ταξίδι τους και της δημοσίευσε

Ο καταξιωμένος Έλληνας φωτογράφος, Κοσμάς Κουμιανός, ταξίδεψε πρόσφατα στην Αμερική, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο επαγγελματικές υποχρεώσεις και ρομαντικές στιγμές με την αγαπημένη του, Ανθή Σαλαγκούδη.

Να σας θυμίσουμε ότι την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους την είχαν κάνει στα μέσα του Μάρτη και τώρα έκαναν το πρώτο τους ταξιδάκι, απ΄όπου ο φωτογράφος μας έδωσε μία γεύση για το πως περνάνε!

Για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί, την κατάψυξη ωαρίων αλλά και για το αν σκέφτεται τον ρόλο της μητέρας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ανθή Σαλαγκούδη.

Έχεις μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έχεις κάνει.

Δεν έχω απορρίψει τον ρόλο της μητέρας, δεν τον ονειρεύομαι κιόλας, αλλά δεν σου κρύβω ότι το έκανα γιατί ήθελα να έχω και αυτή την επιλογή που παρέχει η επιστήμη.

Δεν σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Αν εννοείς αν έχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, θα σου πω «όχι». Είχα δεχτεί πρόταση, αλλά ήταν πάνω στον ενθουσιασμό του έρωτα. Όμως είναι τόσο παλιά ιστορία.

Ποιο θεωρείς το δυνατό σου σημείο κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη;

Τα μάτια μου, το βλέμμα μου.

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της πλάνα αλλά και στη δημοσιογραφία.

Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Κάποια στιγμή ήθελα να γίνω καθηγήτρια πανεπιστημίου. Μου άρεσε πάρα πολύ η διδασκαλία και κάπως το φανταζόμουν σε μεγαλύτερα παιδιά. Αλλά μετά την Α’ Γυμνασίου διαμορφώθηκε πιο συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Ονειρευόμουν να αρθρογραφώ, δεν φανταζόμουν ποτέ την τηλεόραση. Οι γονείς μου δεν ήθελαν καθόλου. Πάντα μου έλεγε ο μπαμπάς μου «να είσαι κυρία του εαυτού σου, να μην έχεις αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου». Προτιμούσαν να μπω στη Νομική. Αλλά εγώ είχα ήδη κάνει την επιλογή μέσα μου. Τελικά, πήρα το πτυχίο μου από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο.

Δείτε τις κοινές φωτογραφίες τους από το πρώτο τους ταξίδι που τράβηξε ο φωτογράφος και δημοσίευσε στο instagram του

Κοσμάς Κουμιανός Ανθή Σαλαγκούδη

Κοσμάς Κουμιανός Ανθή Σαλαγκούδη

Κοσμάς Κουμιανός Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Σαλαγκούδη: Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες σαν τεκνοποιητική μηχανή

Η Νέα Υόρκη είναι έτοιμη να νομιμοποιήσει την απιστία

Πώς θα καταλάβετε ότι μια φιλία γίνεται έρωτας