Ηράκλειο: 14oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Bon Jovi: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος

10.02.2024, 14:54

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα 

Το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών με τίτλο «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» κυκλοφόρησε. Το νέο πρότζεκτ του Hulu, υπόσχεται στους θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος Bon Jovi όσο και για τους λάτρεις της μουσικής, να αποκαλύψει πλάνα από συναυλίες, συντροφικότητα στα παρασκήνια και ειλικρινείς συνεντεύξεις με πρώην και νυν μέλη του συγκροτήματος.

Το κλιπ διάρκειας 29 δευτερολέπτων δείχνει τον Ντέιβιντ Μπράιαν να λέει: «Κάθε νύχτα ήταν ένας πόλεμος».

Το ντοκιμαντέρ φέρνει επίσης στην επιφάνεια τις αρχικές φιλοδοξίες του συγκροτήματος και στιγμιότυπα από το αγώνα του frontman Τζον Μπον Τζόβι με την υγεία του, εγείροντας ερωτήματα για το μέλλον του συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ για το ντοκιμαντέρ του TCA στην Καλιφόρνια, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ήθελε να παρουσιάσει στους θαυμαστές του την πραγματική ιστορία πίσω από το εμβληματικό συγκρότημα, καθώς γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο.

«Πρόκειται στην πραγματικότητα για την 40ή επέτειο του συγκροτήματος. Ήθελα να καταγράψω όσα συνέβησαν στο παρελθόν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» είπε.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον πολυβραβευμένο με Εmmy, Gotham Chopra ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός ενώ το μοντάζ και την παραγωγή υπογράφει ο Alex Trudeau Viriato.

Σύμφωνα με το ABC News, το «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου από το Hulu στις ΗΠΑ και από το Disney+, στον υπόλοιπο κόσμο.