Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Χ. Μαμουλάκης: Η ομιλία Κασσελάκη στο Συνέδριο του Economist είχε θετικό αντίκτυπο

27.10.2023, 20:06

«Οφείλουμε να κάτσουμε στο τραπέζι εάν πιστεύουμε στην ενότητα και να βρούμε κοινές συνισταμένες με πολιτικό υπόβαθρο»

Για όλη την πολιτική επικαιρότητα μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Γιάννης Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε στο θετικό αντίκτυπο που είχε η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στο Συνέδριο του Economist, ο οποίος και ξεδίπλωσε τις προτάσεις επί των οικονομικών ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία.

Αναφερόμενος στις διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Χάρης Μαμουλάκης υπενθύμισε πως «ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή» γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κατευναστούν οι τόνοι. «Οφείλουμε να κάτσουμε στο τραπέζι εάν πιστεύουμε στην ενότητα και να βρούμε κοινές συνισταμένες με πολιτικό υπόβαθρο» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο να υπάρχει ένα αποκρυσταλλωμένο μήνυμα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, έτσι ώστε να κατεβαίνει στην κοινωνία. Κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με ομοιογένεια στην εκφορά του πολιτικού λόγου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις με την επενδυτική βαθμίδα, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να καπηλεύεται τον «διαχρονικό κόπο των Ελλήνων πολιτών» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.