Ηράκλειο: 33oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

«Clean up the MED 2024»: Η δράση που έγινε θεσμός για το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

29.05.2024, 18:59

Βασικός σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανάγκη προστασίας της θάλασσας της Μεσογείου

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort μια από της σημαντικότερες διεθνείς εκστρατείες προστασίας του περιβάλλοντος, η δράση καθαρισμού των ακτών της Μεσογείου «Clean up the MED».

Δεκάδες ξένοι επισκέπτες, μαζί με το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας, τοποθετώντας και το Φόδελε στον Ευρωπαϊκό χάρτη με τις περιοχές που συμμετείχαν στη δράση για το 2024.

Με αυτόν τον τρόπο η Κρήτη γενικότερα αλλά και το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park ειδικότερα, έστειλαν το δικό τους θετικό μήνυμα σ’ ένα κοινό με έντονες περιβαλλοντικές ανησυχίες το οποίο «ταξίδεψε» μέσω των αναρτήσεων που έκαναν οι πελάτες του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Clean up the MED» πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου, προκαλώντας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, λόγω της μαζικής συμμετοχής ανθρώπων όλων των ηλικιών, από διαφορετικές χώρες. Βασικός σκοπός αυτής της εκστρατείας, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανάγκη προστασίας της θάλασσας της Μεσογείου.

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort συμμετέχει κάθε χρόνο στη δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Ηρακλείου: Εθελοντική δράση φύτευσης 

Χανιά: Τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Γης με εθελοντικό καθαρισμό στην Παχιά Άμμο 

Δήμος Χανίων: Επιτυχημένη η εθελοντική δενδροφύτευση – Μεγάλη προσέλευση κόσμου