Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα 16/5

16.05.2024, 7:12

Πότε και σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου σε περιοχές της Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Λ. Παπαναστασίου από την οδό Καρατάρη έως την οδό Φιλίππων. Στην περιοχή του φούρνου Δωριάκη και στις οδούς Κορίνθου, Μυκηνών, Δήλου, Επιδαύρου, Ρύθιμνα, Χαλκίδας, Μεθώνης, Ολυμπίας και Νικοπόλεως.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Μαραθίτη, στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, του πτηνοτροφείου Λυριτζή, της ταβέρνας Βεράντα, της επιχείρησης Paintball, των φ/β Κοζή & Φραγκιαδάκη και των αρδευτικών Φαρσαράκη και Φανιουδάκη. Επίσης στις οδούς Μ. Χατζηδάκη, Ανδρ. Κρήτης Ιεροσολυμίτου και στις περιοχές Βασιλειές, Αγ, Βλάσης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον δήμο Πλατανιά, στην περιοχή Ταυρωνίτη (γύρω από το κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη και όλοι οι διπλανοί και παράπλευροι οδοί).

Από 8:15 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Νέας Κυδωνίας, στην περιοχή Γαλατά (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, γύρω από το γήπεδο Γαλατά, όλοι οι διπλανοί και παρέπλευροι οδοί, 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, ΑΤ Γαλατά, Φαρμακείο Πιτσικουλάκη, ταβέρνα Μαστραπάς, παλαιά ταβέρνα Μπιγκάζα, βενζινάδικο SILK OIL, τροφοδοσίες Ντουντουλάκη, γύρω από εκκλησία Αγίου Αντωνίου, όλοι οι διπλανοί και παράπλευροι οδοί, γύρω από πρώην δημαρχείο Γαλατά έως και ξυλεία Κακαβελάκη).

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, βόρεια – ανατολικά οικισμού δημοσίων υπαλλήλων στο Μαρουλά.

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας: Τι σχύει για πληρωμή με τον μήνα στα οχήματα με ακινησία