Ηράκλειο: 18oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Δήμος Ηρακλείου: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων 

16.05.2024, 13:53

Το ανακαινισμένο σχολείο επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Περισυνάκης

Ο Δήμος Ηρακλείου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση σχολικών μονάδων και προχωρώντας σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε πολλά από αυτά, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων.

Το ανακαινισμένο σχολείο επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Περισυνάκης μαζί με στελέχη του Δήμου, με τους μαθητές να τους υποδέχονται τραγουδώντας στη νοηματική γλώσσα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.

ανακαίνιση

ανακαίνιση

Ο Αντιδήμαρχος σε δήλωσή του τόνισε ότι τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής. «Εργαζόμαστε για να συμβάλουμε άμεσα και αποτελεσματικά προς την βελτίωση των υποδομών τους και συνεχίζουμε τις άμεσες παρεμβάσεις στα σχολεία» επεσήμανε χαρακτηριστικά. Επίσης, ευχαρίστησε το Διευθυντή του Σχολείου Μανόλη Κουφάκη και όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Γιώργο Σισαμάκη για την άμεση παρέμβαση και συνεργασία, τον εργοδηγό του Δήμου Γιάννη Μπαστουνά και την Προϊσταμένη Συντήρησης Σχολικών Κτιρίων Σοφία Αχλαδιανάκη.

Διαβάστε επίσης

Αυστηρό μήνυμα Φον ντερ Λάιεν στα Σκόπια για σεβασμό της Συμφωνίας των Πρεσπών

Τα «σύννεφα» πάνω από την οικονομία των Σκοπίων και οι σχέσεις τους με την Αθήνα

Το αλβανικό κόμμα DUI κατηγορεί τη Σιλιάνοφσκα ότι παραβίασε το Σύνταγμα