Ηράκλειο: 29oC

Ηράκλειο: Σεμινάριο για την παραδοσιακή κρητική κουζίνα

27.01.2024, 19:30

Έναρξη σεμιναρίων 21 Μαρτίου 

Νέο σεμινάριο, διάρκειας 12 συνολικών ωρών, για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις αυθεντικές Κρητικές γεύσεις, διοργανώνει το ΚΕΚ τεχνικές σχολές επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους ενήλικες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα και να μυηθούν στις Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναρίων με άρωμα Κρήτης όπου θα έχουμε τρία αυτοτελή σεμινάρια τεσσάρων σαρανταπεντάλεπτων (45) διάρκειας το καθένα, με διαφορετική θεματολογία.

1η Ενότητα: Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. Διάρκεια 4 ώρες
2η Ενότητα: Κρητικές πίτες. Διάρκεια 4 ώρες
3η Ενότητα: Μαγειρευτά φαγητά: τσιγαριαστό ζυγούρι με ξύγαλο. Διάρκεια 2 ώρες
4η Ενότητα: Μαγειρευτά φαγητά: αρνί με μελιτζάνες και ξυνόχονδρο. Διάρκεια 2 ώρες

Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 140€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

 

 


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα