Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Γεωργιάδης: Συνεχίζεται η κόντρα με τον Πάνο Βλάχο

13.02.2024, 11:02

«Νομίζω ότι με μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ επί του θέματος που έχει ανακύψει με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο και για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή για τη φράση «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Είμαι εν ενεργεία πολιτικός και εμείς εξ ορισμού δεχόμαστε πιο σκληρή κριτική, εγώ το αντιλαμβάνομαι και έτσι πρέπει να είναι. Αυτό που είπε ο κ. Βλάχος υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει, δεν μπορεί να θέλει να μας σκοτώσουν. Δεν είναι χιούμορ, ούτε να το λες αυτό. Νομίζω ότι με μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» είπε ο υπουργός Υγείας.

Στο ερώτημα αν πρόκειται για στοχοποίηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι στοχοποίηση αν ένα πρότυπο της νεολαίας λέει τέτοια πράγματα στην εποχή του διαδικτύου;».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να επιστρέψει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Ότι υπάρχουν θύλακες που θέλουν την αποσταθεροποίηση, προφανώς υπάρχουν και καλό είναι να μην τους ερεθίζουμε. Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν».

Πηγή: ΣΚΑΙ