Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: Ο τσαμπουκάς της Μαρίας είναι εκνευρισμός

11.02.2024, 1:06

Όσα δήλωσε σε συνέντευξη του για τον γάμο τους 

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου και την εμπειρία που είχε από το «Πρωϊνό» σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Δύο στις 10», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα»Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό, νομίζω, τελείωσε, γενικά ο κόσμος έχει καταλάβει, ξέρει, είναι λίγο επώδυνο σε γενικές γραμμές αυτό. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν αξίζει να το συζητάμε. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος και πρέπει να σταματήσει και κάποια στιγμή αυτό το πράγμα».
Για το πώς κρατάνε τον γάμο τους σε ισορροπία, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Άλλοτε με βήματα πίσω και άλλοτε με βήματα μπροστά. Δεν είναι όλα ρόδινα. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από ζευγάρια, τα οποία είναι στη διπλανή πόρτα. Όλοι μας άνθρωποι είμαστε, θα πούμε και το κακό μας, θα πούμε και το καλό μας. Αυτό που υπερισχύει είναι η αγάπη και δεν το λέω μόνο ρομαντικά, είναι η αλήθεια. Οι εντάσεις μας διαρκούν το μάξιμουμ 20 λεπτά, μετά τα 20 λεπτά είμαστε με χαμόγελα».

«Ο τσαμπουκάς της Μαρίας είναι εκνευρισμός. Θα πρέπει να είσαι μαζόχα για να λες “γίνε πιο τσαμπουκάς”» τόνισε επίσης χαριτολογώντας.