Ηράκλειο: 31oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Γιατί μια αεροσυνοδός μάς προτείνει να ρίχνουμε ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι ξενοδοχείου

08.07.2024, 9:24

Κάτι σημαντικό έχει να μας πει ο ξεχωριστός κόσμος των αεροσυνοδών

Οι αεροσυνοδοί γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τα ταξίδια και μεταφέρουν τα καλύτερα tips. Η εμπειρία τους είναι μεγάλη καθώς πετάνε συνεχώς και φροντίζουν τακτικά να μας δίνουν απλόχερα τις πολύτιμες συμβουλές τους για το τι πρέπει να κάνουμε όταν ταξιδεύουμε αλλά και πριν και μετά. Αυτό έκανε το προηγούμενο διάστημα και το μέλος του πληρώματος καμπίνας Esther, που πετά με την εταιρεία KLM, και συνηθίζει να μοιράζεται συχνά τα μυστικά της στο TikTok.

Έτσι, με βίντεο που ανέβασε μια ολλανδή αεροσυνοδός προέτρεψε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να κάνουν μια κίνηση που σίγουρα δεν συνηθίζουν. Ποια είναι αυτή; Να ρίχνουν ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι κατά την πρώτη είσοδο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Να το κάνουν όμως πάντα! Γιατί; Για να τσεκάρουν ότι κανείς δεν βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι. Η ίδια, με εκατοντάδες ώρες πτήσεις και δεκάδες διαμονές σε όλα τα ξενοδοχεία του κόσμου, κάποιον λόγο θα έχει για να προτρέπει τους ταξιδιώτες να προβαίνουν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο ξεχωριστός κόσμος των αεροσυνοδών

Δεν πάει ο νους σου γιατί οι αεροσυνοδοί σε χαιρετούν πάντα στην πόρτα. Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη αεροσυνοδός δεν είναι η μόνη που ανεβάζει σχετικά βίντεο. Πολλές συνάδελφοί της ποστάρουν υλικό στο Διαδίκτυο για το τι πρέπει να προσέχουμε – εστιάζοντας κυρίως στο θέμα της ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στα Χανιά: «Έσβησε» εν ώρα εργασίας, οδηγός ταξί

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» εν κινήσει…

Ρέθυμνο: Διέσωσαν Γαλλίδα τουρίστρια από το Κουρταλιώτικο φάραγγι

Κρήτη: Άνοδος 10% στις διεθνείς αφίξεις στα αεροδρόμια του νησιού


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα