Έτοιμη μέσα σε 20 λεπτά
Είναι γεγονός ότι στις σάλτσες των ζυμαρικών προσπαθούμε να εξαντλήσουμε τη δημιουργικότητά μας, προσθέτοντας υλικά και μπαχαρικά με το τσουβάλι.
Μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά απαραίτητο ή επιθυμητό, κάθε άλλο.
Σύμφωνα με τον Ιταλό σεφ, εστιάτορα και τηλεοπτική διασημότητα Fabio Viviani, η απόλυτη σος για τη μακαρονάδα έχει μόλις τέσσερα υλικά: σκόρδο, ελαιόλαδο, βασιλικό και μια μεγάλη συσκευασία με αποφλοιωμένες ντομάτες (κονκασέ).
Όσο για τον τρόπο παρασκευής, εξίσου απλός. Σοτάρουμε 6 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις συσκευασμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, ρίχνοντας τον βασιλικό την τελευταία στιγμή (5 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος).
Δημοφιλή
Θρήνος στο κρητικό μπάσκετ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάρκος Ναλετάκης
Θλίψη στα Χανιά για το θάνατο του γνωστού εικαστικού Ευτύχη Παλλήκαρη
Σε ποια χωριά της Κρήτης καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Αναλυτικά η λίστα με τους οικισμούς
Ηράκλειο: Σε αυτά τα χωριά καταργείται ο ΕΝΦΙΑ
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός αγρότης με σφαίρα από καραμπίνα
Πρώτο «τραπέζι πίστα» σε διάσημο καφέ του Κολωνακίου ο... «Φραπές»
Λασίθι: Επικίνδυνη προσπέραση λεωφορείου σε διπλή γραμμή (φωτογραφία)
Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Κρήτη: Κοπάδι αιγοπροβάτων «αφάνισε» αμπέλι (Φωτογραφίες)
Νέο αίμα στους δρόμους της Κρήτης - Νεκρός 57χρονος άνδρας σε τροχαίο