Ηράκλειο: 36oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Instagram: Κόλπα για να δεις «αόρατα» τα stories

13.06.2024, 1:16

Tips εάν δεν θέλεις κανείς να σε καταλάβει

Τα Instagram stories είναι ένας εύκολος τρόπος για να βλέπει κανείς τις νέες εξελίξεις στη ζωή διάφορων ανθρώπων. Τι γίνεται, όμως, εάν θέλεις να βλέπεις stories χωρίς να το γνωρίζουν τα άτομα που τα ανάρτησαν;

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις να περάσεις απαρατήρητος όταν παρακολουθείς ιστορίες στο Instagram.

Ωστόσο παρακάτω θα βρεις 3 εύκολους τρόπους για να πετύχεις αυτό χωρίς κόπο:

1)Ίσως ο πιο απλός τρόπος για να δει κανείς κρυφά τα Instagram stories που τον ενδιαφέρουν είναι η χρήση της λειτουργίας πτήσης. Απλά άνοιξε την εφαρμογή του Instagram και άφησέ την να «φορτώσει» για μερικά δευτερόλεπτα όλα τα stories στην αρχική σου σελίδα. Στη συνέχεια, βάλε το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης και πήγαινε πίσω στην εφαρμογή για να δεις τα stories που θέλεις. Φρόντισε να έχεις αποσυνδέσει το κινητό σου και από το wi-fi, σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένο. Καθώς το τηλέφωνό σου δεν θα είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ούτε το Instagram, αλλά ούτε και το άτομο που ανέβασε την ιστορία δεν θα ειδοποιηθεί.

2)Ένας ακόμα εύκολος τρόπος για να ρίξεις μια κρυφή ματιά στις ιστορίες των ατόμων που ακολουθείς, είναι ο εξής αλλά θέλει προσοχή και «χειρουργικές» κινήσεις για να επιτύχεις τον στόχο: Πατάς στην αμέσως προηγούμενη ή την αμέσως επόμενη ιστορία από αυτή που θες. Τότε, σέρνεις προς τα πίσω ή προς τα μπρος το δάχτυλο του χεριού σου σιγά-σιγά και αρχίζει να εμφανίζει το επίμαχο στόρι. Προσοχή, μην πάρεις το δάκτυλό σου από την οθόνη γιατί θα φανεί σαν να το διάβασες. Και καλύτερα να κάνεις ένα τσεκ πριν πας σε αυτά που «καίνε».

3) Μια επέκταση του Google Chrome, ονόματι «Chrome IG Story», μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βλέπεις τα stories που επιθυμείς, χωρίς να αφήνεις πίσω κανένα απολύτως ίχνος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την επέκταση. Προσοχή όμως, αυτή τη μέθοδο μπορείς να τη χρησιμοποιείς μόνο όταν έχεις μπει στο Instagram μέσα από κάποιον browser και όχι από την εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα