Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Πρωτοβουλίες ΕΑΚΗ μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του cretaone.gr

04.04.2024, 9:47

Για τις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρτερού

Σάλο προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του cretaone.gr για την εικόνα που παρουσιάζουν οι Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Καρτερού.

Ένας χώρος πραγματικό στολίδι όταν κατασκευάστηκαν, αλλά που με το πέρασμα του χρόνου εμφάνισαν σημάδια εγκατάλειψης. Πέρα από τις φυσιολογικές φθορές που μοιραία υπάρχουν όταν μια τέτοιου τύπου εγκατάσταση γειτνιάζει με την θάλασσα, υπάρχουν σημάδια λεηλασιών και «απαλλοτρίωσης» διαφόρων υλικών.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥ

Πως θα αποκατασταθεί ο χώρος

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) κ. Μένανδρο Παντελίδη, ο οποίος μίλησε στο cretaone.gr, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν εργασίες ώστε ο χώρος να αποκατασταθεί και να αποδοθεί στους αθλητές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εγκατάσταση ήταν κλειστή κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών, ενώ θα γίνει αποκατάσταση όλων των γηπέδων άμμου, με απομάκρυνση των χόρτων που έχουν φυτρώσει. «Δεν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε χημικούς παράγοντες, για να μην μείνουν υπολείμματα στην άμμο. Τα χόρτα θα απομακρυνθούν με φυσικό τρόπο, ενώ θα συντηρηθούν όλοι οι χώροι και οι κατασκευές που λόγω της γειτνίασής τους με το υγρό στοιχείο εμφανίζουν φθορές», μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥ

Έτοιμος ο Καρτερός για τα σωματεία και τους αγώνες

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, οι Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Καρτερού, αμέσως μετά τις εργασίες συντήρησης, θα αποδοθούν για χρήση σε αθλητικά σωματεία και άλλους φορείς (πχ σχολεία), ενώ θα προετοιμαστούν για τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έχουν προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης

Παραλία Καρτερού: Το… καλοκαίρι ήρθε (!) και οι κρητικοί απολαμβάνουν το μπάνιο τους

Τραγωδία στο ΕΛΜΕΠΑ: Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου Νίκου

Κρήτη: Αισιοδοξία και πρεμιέρα «με το δεξί» για νέο ρεκόρ στον τουρισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *