Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ηράκλειο: Πίσω από 8 κλοπές 29χρονος Αλγερινός – Συνελήφθη από τις Αρχές

11.07.2024, 10:42

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οχτώ (8) υποθέσεων κλοπών σε οχήματα και επιχείρηση και μια υπόθεση απάτης με υπολογιστή σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος αλλοδαπός από την Αλγερία σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη με υπολογιστή.

Ειδικότερα, από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός κατά το χρονικό διάστημα από 14.06.2024 έως 08.07.2024 είχε διαπράξει οχτώ (8) κλοπές και συγκεκριμένα σε επτά οχήματα και μία απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση και μία περίπτωση απάτης με υπολογιστή.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε από σταθμευμένα οχήματα χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.500 ευρώ ενώ πραγματοποίησε αγορές αξίας πενήντα ευρώ με χρήση αφαιρεθείσας τραπεζικής κάρτας.

Επιπλέον, ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας διότι δεν κατείχε σχετικά έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα