Ηράκλειο: 31oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ίσες Ευκαιρίες για όλους και στη θάλασσα!

11.07.2024, 16:47

Η εγκατάσταση του Seatrac ολοκληρώθηκε παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., κυρίας Χριστίνας Χαλκιαδάκη

Η Χαλκιαδάκης Α.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος “Ίσες Ευκαιρίες για όλους”, ανακοινώνει με χαρά την επιτυχή εγκατάσταση του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης Seatrac στην παραλία της Λυγαριάς. Το Seatrac επιτρέπει την πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, ενισχύοντας την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής τους.

Η εγκατάσταση του Seatrac ολοκληρώθηκε παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., κυρίας Χριστίνας Χαλκιαδάκη και του Δημάρχου Μαλεβιζίου, κυρίου Μενέλαου Μποκέα, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της εταιρείας στην κοινωνική ευθύνη και την ισότητα ευκαιριών.

Μέσω του προγράμματος “Ίσες Ευκαιρίες για όλους”, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, επενδύοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Παράλληλα με το Seatrac, εγκαταστάθηκαν στην παραλία της Λυγαριάς του Δ. Μαλεβιζίου και όλες οι απαραίτητες συνοδευτικές υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτα, θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ). Το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης που εγκαταστάθηκε είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη θάλασσα με ασφάλεια και ανεξαρτησία. Χειριστήριο για την χρήση του Seatrac, έχει τοποθετηθεί εσωτερικά της ξύλινης κατασκευής των αποδυτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν και το δικό τους προσωπικό τηλεχειριστήριο δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας tobea.gr.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα νέα της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://bit.ly/3XYgflP

Διαβάστε επίσης:

Πράσινες δράσεις για ένα βιώσιμο μέλλον

Η Χαλκιαδάκης Α.Ε. συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Rosetta

Χριστίνα Χαλκιαδάκη (Super Markets Χαλκιαδάκης): Μία από τις ισχυρότερες γυναίκες για το 2024

ΟΕΒΕΝΗ: Παράδοση επιταγών προς τα συσσίτια της Αγίας Τριάδας

Κορυφαία διάκριση για τα Super Markets Χαλκιαδάκης!

Το τυχερό σου καλοκαίρι στα Super Markets Χαλκιαδάκης!


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα