Δείτε τα tips
Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτά τα κεφτεδάκια με την παχύρρευστη σάλτσα που έχει καταγωγή τη Φλώρινα και θα γίνει μία από τις αγαπημένες σας συνταγές.
Βήμα 1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Τα πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και στη συνέχεια τα πουδράρουμε με αλεύρι.
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι. Μόλις πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και τα θωρακίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια τα αφαιρούμε από το τηγάνι και στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το ξίδι και σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα σύρμα σε μέτρια θερμοκρασία προσεκτικά να μη μας σβολιάζει.
Βήμα 3
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το νερό και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά. Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει λείος και δεμένος ο χυλός. Προσθέτουμε τους κεφτέδες και τους δίνουμε μια βράση να ομογενοποιηθούν τα υλικά και οι γεύσεις. Δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Πένθος στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού
Ηράκλειο: Συγκίνηση για τον θάνατο του Θεόδωρου Χαλκιαδάκη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος: Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
Ήταν λάθος μου, έπρεπε να τον είχα πάρει μαζί μου, λέει η αδερφή του 5χρονου στα Καμίνια