Ηράκλειο: 23oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ξεσπά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Θα υποβάλω μήνυση»

16.05.2024, 22:54

Η απάτη στα social media

Κάποιος προσποιείται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα social media και ο τραγουδιστής προχώρησε σε σχετική καταγγελία μέσω ανάρτησης.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως κάποιος προσποιείται ότι είναι εκείνος προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα!

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα με συνομιλία που είχε ο… δήθεν Μιχάλης Χατζηγιάννης σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής. «Απάτη! Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα».

«Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές».

«Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ» καταλήγει ο επιτυχημένος τραγουδιστής και μουσικός σε αυτή τη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: