Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Μαρινάκης στο cretaone.gr: Κοινά προβλήματα, δεν μας χωρίζει τίποτα

12.02.2024, 10:18

Ο δήμαρχος Ρεθύμνης μίλησε για τις εκλογές στην ΠΕΔ Κρήτης

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το Σαββατοκύριακο για τους αιρετούς στο νησί ενόψει των εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης.

Η απόφαση του δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού να στηρίξει την υποψηφιότητα Μαρινάκη, λειτούργησε ως θρυαλλίδα εξελίξεων, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της δημοτικής του παράταξης όσο και στο στρατόπεδο του Ζαχαρία Δοξαστάκη που διεκδικεί την ΠΕΔ Κρήτης.

Μήνυμα ενότητας, απέναντι στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, έστειλε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, μιλώντας στο cretaone.gr, τονίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο που συγκροτεί θα εκφράσει όλη την Κρήτη.

«Είμαστε στη διαδικασία συγκρότησης ενός ψηφοδελτίου που θα αντιπροσωπεύει όλο το νησί» τόνισε και συνέχισε: «Οι επικείμενες εκλογές στην ΠΕΔ Κρήτης μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα σχήμα που θα απαντήσει, όχι μόνο στις εκλογικές ανάγκες αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση».

Και ο κ. Μαρινάκης κατέληξε: «Όλα τα προβλήματα είναι κοινά, δεν μας χωρίζει τίποτα. Μέσα από την ΠΕΔ Κρήτης θα πρέπει να εκφράζεται όλο το νησί».