Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες του Κασσελάκη από την Αττική

21.02.2024, 9:24

Στις αφίσες διαφημίζεται το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μηδενική ανοχή στην αφισορύπανση δείχνει ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, δίνοντας εντολή για απομάκρυνση αφισών που έχουν τοποθετηθεί παράνομα.

Ειδικότερα, κ. Χαρδαλιάς ζήτησε το άμεσο ξήλωμα αφισών του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος διαφημίζει το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κατά πολλούς αναμένεται να κρίνει το μέλλον του κόμματος, αλλά και του ίδιου προσωπικά απέναντι στα κορυφαία στελέχη του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα συνεργεία της Περιφέρειας κατέβαζαν όλο το βράδυ τις αφίσες που είχαν τοποθετεί, κατά παράβαση του νόμου, από μέλη της Κουμουνδούρου.

Όπως και στην πρόσφατη περίπτωση του επικεφαλής του ΛΑΟΣ Φίλιππου Καμπούρη, που μάλιστα είναι και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, έτσι και τώρα η Περιφέρεια Αττικής -με απόφαση Χαρδαλιά- ετοιμάζει βαριές.. καμπάνες, όπως προστάζει η κείμενη νομοθεσία.

«Είναι πράγματι παράδοξο το πώς ο κ. Κασσελάκης ευαγγελίζεται την «Προοδευτική Αντεπίθεση» που διαφημίζει», σχολίαζαν σκωπτικά συνεργάτες του Περιφερειάρχη Αττικής επικαλούμενοι το κεντρικό σύνθημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που φιγουράρει στις παράνομες αφίσες με αφορμή το Συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.

«Όπως φαίνεται, για κάποιους ο σεβασμός στο περιβάλλον εξαντλείται σε επικοινωνιακά τσιτάτα και προσχηματικες αναφορές. Όταν μιλάμε για ποιότητα ζωής στην πόλη μας και για σεβασμό στους νόμους του κράτους, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ αποδεικνύονται, δυστυχώς, στην πράξη ένα και το αυτό. Μία μόνο λέξη ταιριάζει και στους δύο: υποκριτές», πρόσθεταν με νόημα.