Ηράκλειο: 16oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Μεσσηνία: 15χρονος είχε κλεμμένο δίκυκλο 6 μήνες και το οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

11.02.2024, 14:21

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση

Επί έξι μήνες κυκλοφορούσε με ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο και χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης ένας ανήλικος Βούλγαρος, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Όπως αποδείχτηκε, ο 15χρονος αλλοδαπός είχε κλέψει στις 23 Ιουλίου από την κοινότητα Μουζάκι του Δήμου Τριφυλίας το μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κ.Ο.Κ., ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Είχε κλεμμένο μηχανάκι στο σπίτι του

Στο σπίτι ενός 23χρονου στην Καλαμάτα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ένα μοτοποδήλατο που είχε κλαπεί έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του το βράδυ της Τετάρτης και του το επέστρεψαν. Ο νεαρός δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.