Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Μιχάλης Καλαράκης: Aναχώρησε για τους Παρά Ολυμπιακούς αγώνες ο κρητικός αθλητής Παρά Ιππικής Δεξιοτεχνίας

15.05.2024, 20:30

Ο αθλητής είναι ο μοναδικός των τελευταίων 20 χρόνων ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο άθλημα της ιππασίας για ΑΜΕΑ

Αναχώρησε για το εξωτερικό ο κρητικός αθλητής Παρα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΡΑΚΗΣ, προκειμένου να συναντήσει τον συναθλητή του που δεν είναι άλλος από το άλογο του το οποίο βρίσκεται στη Γερμανία με σκοπό την προπόνηση του και την προετοιμασία του για την Παρα-Ολυμπιάδα ΠΑΡΙΣΙ 2024.

Ο αθλητής ο οποίος είναι ο μοναδικός των τελευταίων 20 χρόνων ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο άθλημα της ιππασίας για ΑΜΕΑ, θα χρειαστεί να μείνει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Κολωνία προκειμένου να προετοιμαστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Παρα-ολυμπιάδα του Παρισιού.

Στους επόμενους 4 μήνες ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί σε 3 διεθνής αγώνες στην Ευρώπη με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Παρίσι 2024.

Η προπονήτρια του αθλητή κ. Μαριάννα Γραμματικάκη δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία με τον Μιχάλη και το άλογο του Έρως. Οι επόμενοι μήνες είναι πολύ σημαντικοί προκειμένου να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας. Είναι η πρώτη συμμετοχή σε Παρα-ολυμπιάδα μετά από 20 χρόνια και αυτό ήρθε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια όλο το 2023, όπου ο Μιχάλης έδειξε πειθαρχία και αφοσίωση. Ελπίζουμε σε μια θέση στο βάθρο»

Την ομάδα του αθλητή στηρίζει η AEGEAN AIRLINES με την εξασφάλιση των μετακινήσεων του.

Διαβάστε επίσης:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου στηρίζουν τα Super Markets Χαλκιαδάκης

Εγκαινιάστηκε το νέο Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο 

Λαμπερά εγκαίνια του πρώτου Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο 

Ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο ποδοσφαίρου, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού στη Νεάπολη