Ηράκλειο: 31oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Μηχανικοί Δημοσίων Έργων: Αύριο το 1ο Διεθνές Συνέδριο του ΤMΕΔΕ

12.06.2024, 12:48

Το Ταμείο Εργοληπτών Μηχανικών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) διοργανώνει στις 13 και 14 Ιουνίου διεθνές συνέδριο με τίτλο: «Redefining the Future Horizons: Σχεδιάζοντας τις βιώσιμες στρατηγικές του αύριο».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Κτίριο του ΤΜΕΔΕ, επί της οδού Π. Π. Γερμανού 3-5, στην Αθήνα.

Η κλιματική αλλαγή, οι μεγάλες φυσικές καταστροφές και οι ακραίες συνθήκες που εμφανίζονται όλο και συχνότερα, οδηγούν στο σχεδιασμό νέων στρατηγικών, για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι πόλεις, αλλά και οι αγροτικές περιοχές αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς καταστάσεις. Σκοπός του συνεδρίου, την έναρξη του οποίου θα κηρύξει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, είναι να χαρτογραφήσει και να αναδείξει αυτές τις μεγάλες προκλήσεις, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες και τα καίρια ζητήματα που τίθενται, υπό το πρίσμα της ελληνικής και παγκόσμιας εμπειρίας, αλλά και των νέων επιστημονικών δεδομένων.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website του συνεδρίου https://future-horizons.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2160041603 και 2103392321.

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα