Ηράκλειο: 23oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Νέα Αλικαρνασσός: Ιδιώτης καταπάτησε δημοτικό χώρο – Άμεση η παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου

15.05.2024, 10:18

Τι δήλωσε στο Cretaone.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Σισαμάκης

Να καταπατήσει δημοτική έκταση στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού επιχείρησε ένας ιδιώτης, προβαίνοντας στον εξωραϊσμό του χώρου και μεταφέροντας σε αυτόν υλικά για τη διάστρωση του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Νέας Αλικαρνασσού Αλέξανδρο Τσουλφά, μόλις ενημερώθηκε για την «απροκάλυπτη», όπως την χαρακτηρίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπάθεια καταπάτησης της δημοτικής έκτασης, η κοινότητα αντέδρασε άμεσα με αποτέλεσμα να την αποτρέψουν.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταπατήσει δημοτική περιουσία

«Διασφαλίζουμε τη δημόσια και δημοτική περιουσία» υπογραμμίζει στο Cretaone.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης με αφορμή την καταπάτηση δημοτικής έκτασης από ιδιώτη στη Νέα Αλικαρνασσό, διαμηνύοντας παράλληλα, σε όλους τους τόνους, πως «η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να καταπατήσει δημόσια ή δημοτική περιουσία»

Ταυτόχρονα ο κ. Σισαμάκης μιλώντας στο Cretaone.gr, τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου έδρασαν άμεσα και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία, περιφρούρησαν και σφράγισαν τον χώρο, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα καταπάτησης από τον ιδιώτη.

Νέα Αλικαρνασσός

Αναφορικά με τη χρήση του δημοτικού χώρου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το νεκροταφείο της Νέας Αλικαρνασσού, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, τόνισε ότι η υπηρεσία θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα στη διαμόρφωση του χώρου με σκοπό να εξυπηρετεί ως χώρος στάθμευσης τους επισκέπτες του κοιμητηρίου.

(Φωτογραφίες από Fb Αλέξανδρος Τσουλφάς)