Ηράκλειο: 11oC

Νέα σχολή επαγγελματία πιτσαδόρου ιταλικής πίτσας στο Ηράκλειο

08.11.2023, 15:35

Από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας δημιούργησαν οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Η Σχολή απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ως πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα λάβουν από τη Σχολή:
• Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
• Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
• Certificato από το Italian Pizza Academy

Η Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ή Formazione Professionale Pizzaiolo δημιουργήθηκε στα πλαίσια της ανάγκης βελτιστοποίησης των γνώσεων των επαγγελματιών πιτσαδόρων, καθώς το κατ’ εξοχήν ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερους πελάτες στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία, εξασφαλίζοντας σίγουρη εργασία για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, μεταξύ άλλων, για τις ζύμες, τη διαδικασία παραγωγής, τον εξοπλισμό, τους κανόνες ασφάλειας – υγιεινής και τη διαχείριση του φούρνου.

Διάρκεια: 80 διδακτικές ώρες, εκ των οποίων:

• Οι 15 διδακτικές ώρες θα γίνουν εξ αποστάσεως, με ζωντανή παρακολούθηση, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης τις ημερομηνίες και ώρες 20/11/23 09:00-13:15, 21/11/23 09:00-13:15, 22/11/23 09:00-13:15.
• Οι 65 διδακτικές ώρες πρακτικής άσκησης θα γίνουν στο εργαστήριο της Σχολής, από Δευτέρα έως Σάββατο. 23/11/23 09:00-16:45, 24/11/23 09:00-15:45, 25/11/23 09:00-15:45, 27/11/23 09:00-15:45, 28/11/23 09:00-15:45, 29/11/23 09:00-15:45, 30/11/23 09:00-15:45, 01/12/23 09:00-15:45.
Κόστος συμμετοχής: 600€ ανά συμμετοχή.

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Θέσεις περιορισμένες !!!

Εισηγητής:

Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας και εργάζεται στην εστίαση και την Ιταλική κουζίνα από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto. Παράλληλα, διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete σε εκπαιδευτικά θέματα.

Πληροφορίες: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Λ. Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302605, e-mail: leontarakis@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

πριν από 5 λεπτά
Style

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 10 λεπτά
Οικονομία

Τέλος στις φθηνές αγορές από Temu και Shein; Έρχονται δασμοί από το πρώτο ευρώ το 2026

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 16 λεπτά
Κρήτη

Χανιά: Στη φυλακή 42χρονος για τον βιασμό της γυναίκας του

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 24 λεπτά
Ελλάδα

Διαρρήκτες εμβόλισαν αστυνομικούς στον Άγιο Δημήτριο: Κυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 30 λεπτά
Οικονομία

Κλειστά ακίνητα: «Πράσινο φως» στις φοροαπαλλαγές αν νοικιαστούν έως το τέλος του 2026

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 37 λεπτά
Πνευματικά

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 41 λεπτά
Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Που θα κοπεί σήμερα Παρασκευή (14/11) το ρεύμα στην Κρήτη

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 47 λεπτά
Καιρός

Καιρός: Ισχυροί βοριάδες έως 7 μποφόρ σήμερα Παρασκευή (14/11) στην Κρήτη

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 52 λεπτά
Ηράκλειο

Τροχαίο τη νύχτα στο Ηράκλειο: Εγκλωβίστηκε οδηγός στα συντρίμμια Ι.Χ. στα Καστελλιανά

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 4 ώρες
Περιβάλλον

Προσοχή! Ποιο χρώμα μαγιό μπορεί να σας κάνει «δόλωμα» για καρχαρίες

Διαβάστε περισσότερα

CretaOne TV

Δείτε όλα τα βίντεο του CretaOne TV εδώ

Παρακολουθήστε τώρα →