Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έπαθα την πρώτη κρίση πανικού όταν ήμουν στο «Dancing with the Stars»

10.02.2024, 17:30

Όσα δήλωσε σε συνέντευξη της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περιέγραψε την πρώτη φορά που έπαθε κρίση πανικού, η οποία συνέβη πριν μερικά χρόνια, όταν συμμετείχε στο «Dancing with the Stars».

Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και σχετικά με τις κρίσεις πανικού, είπε: «Έχω πάθει κρίσεις πανικού, μου έχει συμβεί και πάνω στη σκηνή εν ώρα παράστασης. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Όσοι με γνωρίζουν και με ξέρουν, το ξέρουν αυτό για εμένα. Μπορεί να είναι και αμυντικό το ότι φαίνομαι τόσο δυνατή και δυναμική».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνέχισε, λέγοντας: «Στη δουλειά είμαι στρατιώτης, ό,τι και να γίνει έχω την απόλυτη ψυχραιμία να το διαχειριστώ. Η πίεση με έφτανε σε τέτοιο σημείο, πίεση που δεν την καταλαβαίνεις ότι την περνάς. Εκεί που θα ηρεμήσεις, εκεί σου βγαίνει. Η πρώτη κρίση πανικού μου συνέβη όταν ήμουν στο Dancing with the Stars και χόρευα. Υπήρχε άγχος, στρες, είχα θέατρο, τα παιδιά ήταν μικρά. Κάποια στιγμή κάθισα στον καναπέ, ηρέμησα και μου βγήκε. Είχα κάνει και ψυχοθεραπεία. Πηγαίνω με συνέπεια κάθε βδομάδα, είναι εξαιρετικά βοηθητικό».