Ηράκλειο: 30oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

ΟΦΗ: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

24.10.2023, 15:26

Με σύνθημα «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», η «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» ενώνει τις δυνάμεις της με την Περιφέρεια Κρήτης

H Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (Τρίτη 24/10) εκδήλωση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Κάθε γυναίκα που βρισκόταν στην δράση είχε την δυνατότητα να υποβληθεί σε δωρεάν εξέταση μαστογραφίας στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Στη δράση ήταν παρόντες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, ο αντιπρόεδρος της «ΠΑΕ ΟΦΗ 1925» Ηλίας Πουρσανίδης, ο προπονητής της ομάδας Βάλντας Νταμπράουσκας, ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος, η παίκτρια της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ και μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Μαρία Πατερνά, καθώς και η πρόεδρος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗ Εμμανουέλα Φινοκαλιώτη.

Φωτογραφία από την δράση

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που γίνεται σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές.