Ηράκλειο: 26oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Οι άντρες του ζωδιακού που θέλουν χρόνο στη σχέση

11.06.2024, 0:41

Μπορεί να τους πάρει λίγο καιρό μέχρι να καταλήξουν στο πώς νιώθουν για σένα 

Οι άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, δεν φοβούνται τη δέσμευση, αλλά μπορεί να τους πάρει καιρό να αποφασίσουν για το πως νιώθουν απέναντι σε ένα άτομο με το οποίο έχουν κάνει σχέση πρόσφατα και να την πάνε στο επόμενο επίπεδο.

Παρ’ όλο που μπορεί να ενοχληθείς ανακαλύπτοντας ότι είσαι με κάποιον που έχει την άποψη «το πάμε χαλαρά και βλέπουμε», είναι σημαντικό να αποφύγεις την άσκηση πίεσης ή να του δώσεις τελεσίγραφα. Η πίεση μπορεί να δημιουργήσει πολύ δυσάρεστες καταστάσεις και, ακόμα χειρότερα, να γίνει μπούμερανγκ, με συνέπεια να αρχίσει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση!

Αν πάντως, είσαι κι εσύ από εκείνες που προτιμούν την αργή αλλά σταθερή εξέλιξη στις σχέσεις, τότε διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία ζώδια, σύμφωνα με το astrology.gr, με τα οποία έχετε ακριβώς την ίδια άποψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ένα δυναμικό ζώδιο που συνήθως έχει έναν ικανοποιητικό κύκλο φίλων. Απολαμβάνει τη γνωριμία με άλλους ανθρώπους και αρέσκεται σε χορούς και διασκεδάσεις, αλλά όταν πρόκειται για την αληθινή αγάπη, μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο για να αναπτύξει ένα συναίσθημα εμπιστοσύνης. Είναι γνωστός ως το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο αφιερώνει τον χρόνο του στο να βρει τον κατάλληλο σύντροφο και δεν συνηθίζει να σπαταλιέται σε επιπόλαιες κατακτήσεις. Αν λοιπόν έχεις βάλει στο μάτι έναν Ταύρο, να είσαι έτοιμος/η για… χρονοβόρες εξελίξεις. Θα πρέπει πρώτα να πειστεί τόσο για τα δικά του όσο και για τα δικά σου συναισθήματα και αυτό παίρνει χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ως άτομα ευπροσάρμοστα, οι Δίδυμοι διαθέτουν μεγάλη ευελιξία και είναι εύκολοι στη συνενόηση. Όμως, η «διπλή» όψη τους δεν βοηθάει στο να καταλαβαίνουμε πώς νιώθουν πραγματικά. Μπορούν να ταλαντεύονται για καιρό ανάμεσα σε δύο καταστάσεις, κάτι που μπορεί να επεκταθεί και στην ερωτική τους ζωή ή τους συντρόφους τους. Αυτό συμβαίνει επειδή το μυαλό ενός Διδύμου δουλεύει ασταμάτητα εξετάζοντας όλα τα ωραία και θετικά που βιώνει στις σχέσεις του, παραμένοντας όμως αναποφάσιστος. Ωστόσο, έχει μόνο μια καρδιά, για αυτό και είναι τόσο προσεκτικός σε ποιον θα την χαρίσει τελικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει κάτι που να εκτιμά περισσότερο ο Παρθένος από την ελευθερία στις καθημερινές του κινήσεις. Έχει τον δικό του τρόπο να λειτουργεί και δυσανασχετεί όταν πρέπει να κάνει αλλαγές ή προσαρμογές, οπότε περιττό να αναφερθεί ότι είναι πολύ προσεκτικός ως προς τις δεσμεύσεις του. Του αρέσει να κρατάει τα πράγματα σε τάξη και αντιπαθεί το να βρίσκεται σε μια σχέση που αμφισβητεί την πρακτικότητα της καθημερινής ρουτίνας και των συνηθειών του. Θα προτιμήσει να παραιτηθεί από τη σχέση, παρά να διαταράξει τη δομή που ορίζει τη ζωή του, για το χατίρι της αγάπης. Αν θέλεις να κερδίσεις την καρδιά ενός Παρθένου, είναι καλύτερα να τον αφήσεις να το επιδιώξει.

Διαβάστε εδώ: