Παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων έως την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026”, η Περιφέρεια Κρήτης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε σπουδαστές μαγειρικής ή πρόσφατα αποφοιτήσαντες σεφ που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη για να λάβουν μέρος στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Νέου Σεφ 2025.
Οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιάσουν τη δική τους δημιουργική εκδοχή ενός παραδοσιακού κρητικού πιάτου. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη του νέου σεφ που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη ως Περιφέρεια στο διεθνή διαγωνισμό “European Young Chef Award 2025” που διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού, τον Νοέμβριο του 2025 στην Καταλονία.
Ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Νέου Σεφ 2025 διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, ως συντονιστή φορέα του έργου “Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026”, σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και το Σωματείο Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας.
ΝΕΑ Προθεσμία Υποβολής Υποψηφιοτήτων:
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
Ηράκλειο: Συγκίνηση για τον θάνατο του Θεόδωρου Χαλκιαδάκη
Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος: Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
ΟΠΕΚΕΠΕ: Λιγότεροι κατά 100 χιλιάδες οι αγρότες που υπέβαλαν αιτήσεις επιδότησης
Viral ο μικρός Κρητικός που φλερτάρει νεαρή κοπέλα με μπικίνι - «Έλα να πάμε στο νησί»