Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Παλαιόκαστρο: Το σπασμένο φρεάτιο στη γέφυρα έφερε εκ περιτροπής κυκλοφορία

27.03.2024, 11:05

Οι οδηγοί καλούνται να τηρούν τη σήμανση 

Εκ περιτροπής διεξάγεται από τις 8.00 το πρωί η κυκλοφορία πάνω στη γέφυρα του Παλαιοκάστρου στο Δήμο Μαλεβιζίου εξ αιτίας ενός φρεατίου που έσπασε και ήταν επιτακτική ανάγκη η άμεση  αντικατάστασή του.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων, διακόπτουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κυκλοφορία που διεξάγεται στο ένα ρεύμα καθώς το δεύτερο στο οποίο γίνεται η συντήρηση του φρεατίου θα παραμείνει κλειστό έως τις 15.οο.

Γέφυρα παλαιόκαστρο εργασίες

Οι οδηγοί καλούνται να έχουν υπομονή λόγο της καθυστέρησης που υπάρχει στην κίνηση επί του ΒΟΑΚ στη γέφυρα του Παλαιόκαστρου αλλά και να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες και τη σήμανση για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Γέφυρα παλαιόκαστρο εργασίες

To cretaone.gr επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων κύριο Νίκο Σκουλά που ανέφερε: Οι κάτοικοι της περιοχής και οι διερχόμενοι οδηγοί δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς πρόκειται για εργασίες της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων με στόχο την αντικατάσταση φρεατίου που είχε σπάσει. Άλλωστε στη συγκεκριμένη γέφυρα η Περιφέρεια Κρήτης έχει κάνει και παρέμβαση πριν από μερικέ εβδομάδες για μία ρωγμή η οποία υπήρχε την οποία αποξύστηκε και συντηρήθηκε

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Στις φλόγες χορτολιβαδική περιοχή στη Σκοπή Σητείας

Καιρός: Έρχονται λασποβροχές, αφρικανική σκόνη με 25άρια

Φωτιά στον Ταΰγετο: Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες