Ηράκλειο: 13oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο από Λαρισαίο σε αναπηρικό αμαξίδιο στον γάμο της αδερφής του

25.10.2023, 10:39

Ο λόγος για τον πρωταθλητή του τένις, Ραφαήλ Πατρωνίδης

Ο Ραφαήλ Πατρωνίδης, από τη Νίκαια της Λάρισας από πολύ μικρός βρέθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω μιας πάθησης στη σπονδυλική του στήλη.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει όμως δεν τον σταμάτησε πουθενά, κερδίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη στην μάχη της ζωής αλλά και στα γήπεδα του τένις.

Ο Ραφαήλ έδειξε τη δύναμη της ψυχής του αλλά αυτή τη φορά εκτός γηπέδου, χορεύοντας στην πίστα ένα ζεϊμπέκικο στον γάμο της του αδερφής του.

Το προηγούμενο διάστημα είχε μεριμνήσει να κάνει μαθήματα χορού απευθυνόμενος στον γνωστό χοροδιδάσκαλο, Χρήστο Κατούνα.

Οι δυο τους με πολλή δουλειά και όρεξη τα κατάφεραν. Στην δεξίωση του γάμου ο Ραφαήλ συγκίνησε κάθε καλεσμένο μα για τον ίδιο πάνω απ’ όλα ήταν η συγκίνηση της αγαπημένη του αδερφής.

Ο δάσκαλος του Ραφαήλ συγκινεί μέσα από την ανάρτηση του:

«Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή !!!

Ο Rafail Xristos Patronidis κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε.

Έρωτας αρχάγγελος….

Ένα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μιας και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο Τένις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωής, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν.

Ήταν για μένα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής …. O Ραφαήλ απέδειξε σε όλους μας πως δεν υπάρχει δεν μπορώ … αλλά δεν θέλω ..!!!

Ο Ραφαήλ όχι μόνο μπόρεσε αλλά εκπλήρωσε και την υπόσχεση στον εαυτό του να χορέψει για 1η φορά, το καλύτερο ζεϊμπέκικο της ζωής του ….

το καλύτερο δώρο για την πολυαγαπημένη του αδερφή και πραγματικά τα κατάφερε.

Η μόνη του επιθυμία ήταν να του βάλω “σούζες” όπως χαρακτηριστικά μου ζήτησε στην πρώτη μας επαφή και εννοείται πως δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι.

Ραφαήλ ήταν τιμή μου να με επιλέξεις για δάσκαλο σου, σε αυτή την τόσο σημαντική οικογενειακή σου στιγμή».