Ηράκλειο: 32oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Περιοδείες στους Δήμους του Ηρακλείου ξεκινά ο Μάξιμος

11.07.2024, 15:23

«Πρώτος σταθμός» το σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

Απτόητος από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και το …«κρύο ντους» του πρόσφατου ανασχηματισμού δείχνει ο Μάξιμος Σενετάκης και εκτελεί στο ακέραιο τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretaone.gr ετοιμάζεται να περιοδεύσει σε όλους τους Δήμους του νομού και να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Όχι βέβαια, πως δεν γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε δήμο, καθώς σε όλη την διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας είχε ανοικτές του πόρτες του υπουργείου στους Δημάρχους που τον επισκέπτονταν, ενώ σε κάθε ευκαιρία επισκέπτονταν και ο ίδιος περιοχές του νομού.

Θέλει όμως να θυμίσει σε όλους πως πέρα από κυβερνητικά αξιώματα παραμένει πρωτίστως βουλευτής – η φωνή των συμπολιτών του στο Κοινοβούλιο.

Άλλωστε, το προεκλογικό του σύνθημα «ΜάΧιμος για σένα» δεν το άλλαξε όσο ήταν υφυπουργός Ανάπτυξης και αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα πει στους πολύπαθους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου,τους οποίους θα συναντήσει στο πρώτο σταθμό της περιοδείας του.

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα