Ηράκλειο: 33oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Power of Love: Ποια θα παρουσιάσει το ριάλιτι αγάπης;

22.05.2024, 23:48

Το Power of Love επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας μέσα από τον ΣΚΑΙ

Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε ωστόσο πως η Κατερίνα Καραβάτου θα παρουσιάσει τελικά το ριάλιτι της αγάπης.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία αρκέστηκε να πει: “Αυτή η σεζόν πέρασε ακόμα πιο γρήγορα. Πέρασα πολύ όμορφα. Πολύ θετικό πρόσημο μου αφήνει. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει σε ομάδες, που θέλω να υπάρχει καλό κλίμα, είναι το Α και Ω να πηγαίνουμε χαρούμενοι στη δουλειά μας. Εύχομαι να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα, έχω μια εξαιρετική σχέση με το κανάλι μου”.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: “Το σενάριο ότι κάποιος θα παρουσιάσει το Power of Love δεν σας αγχώνει για το βιογραφικό του; Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε αλώβητη γιατί είναι έξυπνη κι έχει εμπειρία. Όχι ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν.

Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έκανα. Μην λέω μεγάλες κουβέντες. Μου έχουν προτείνει να κάνω πράγματα και με πολλά λεφτά κι έχω πει όχι. Εγώ είμαι και μία κοπέλα που είμαι μόνη και δεν έχω παιδιά για να έχω αυτό το μαχαίρι στον λαιμό.

Αν είχα παιδάκια, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έλεγα ναι. Στην Μπακοδήμου πόντους δεν έδωσε το Power of love. Είχε ανάγκη το Power of Love για να κερδίσει πόντους; Μία καλή παρουσιάστρια παρουσιάζει τα πάντα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είχε κάνει το άλλο, έπεσαν να τη φάνε”.

Διαβάστε επίσης: