Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ρέθυμνο: Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη

09.05.2024, 21:18

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «η απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία πρέπει να είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας την 9η Ιουνίου»

Το εμπορικό κέντρο και η αγορά του Ρεθύμνου ήταν ο δεύτερος σταθμός της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ακρίβεια και την επίκληση της πασχαλινής εξόδου ως ένδειξη της καλής οικονομικής κατάστασης του μέσου πολίτη, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως αν για τον πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους, να κοιτάξει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. «Θα δει ότι ο ελληνικός λαός έχει τη μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την ευρωζώνη και τη δεύτερη μικρότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δική του πολιτική διευρύνει τις ανισότητες. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, δυσκολεύουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «η απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία πρέπει να είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας την 9η Ιουνίου και ένα μήνυμα στήριξης της δημοκρατικής παράταξης για να υπάρχει σοβαρή, ισχυρή αντιπολίτευση που θα είναι και μελλοντική κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Συμπλήρωσε, ακόμη, πως «αυτός είναι ο στόχος μας. Και εδώ, από την Κρήτη, εύχομαι η δημοκρατική παράταξη να ξανακάνει πράσινο το νησί των αγώνων της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης (9/5) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ βρέθηκε στο κέντρο Υγείας του Σπηλίου, Το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα περιοδεύσει στον Μυλοπόταμο. Στις 17.00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιώργο Κλάδο στο δημαρχείο, στο Πέραμα και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα χωριά: Λιβάδια, Ζωνιανά, Αξός και Ανώγεια. Στις 19.30 θα μιλήσει στο Μεϊντάνι.

Διαβάστε επίσης

Aνδρουλάκης: Απόλυτη προτεραιότητα η αναγέννηση του ΕΣΥ 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Χανίων 

Ανδρουλάκης: Όσο πιο δυνατό είναι το ΠΑΣΟΚ τόσο μεγαλύτερη απειλή θα νιώθει η ΝΔ