Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ρέθυμνο: Στην φυλακή ένας 22χρονος για την υπόθεση της 14χρονης στον Μυλοπόταμο

13.02.2024, 18:04

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας 19χρονος 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα ένας 22χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Ο 22χρονος άντρας προσήλθε τις πρωινές ώρες της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο και αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται στην ανακρίτρια. Διώκεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του goodnet.gr, ανέφερε στην απολογία του πως με την 14χρονη είχε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της, ενώ υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος είχε κατηγορηθεί και πριν από δύο χρόνια για παρόμοιας φύσης αδικήματα και είχε προφυλακιστεί, ενώ ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους. Έτσι, πλέον οι περιοριστικοί όροι αίρονται και ο ίδιος προφυλακίζεται ξανά. Για την πρώτη υπόθεση, δεν έχει ακόμα δικαστεί.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ένας 19χρονος, επίσης από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την κοπέλα, γεγονός που επικαλέστηκε.

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πηγή:goodnet.gr