Η συνταγή είναι της Νεκταρίας Κοκκινάκη
Σαγανάκι με γραβιέρα, τόσο νόστιμο και λαχταριστό που δεν θα μείνει κομμάτι!
Η συνταγή είναι της Νεκταρίας Κοκκινάκη.
Υλικά – Σαγανάκι
2 κομμάτια γραβιέρα
Αλεύρι Γ.Ο.Χ
Ελαιόλαδο
Μέλι
Άσπρο σουσάμι καβουρδισμένο
Διαδικασία
Κόβουμε την γραβιέρα σε κομμάτια με πάχος 1,5 εκ. Βουτάμε το κάθε κομμάτι σε παγωμένο νερό και αλευρώνουμε πολύ καλά όλες τις επιφάνειες. Ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετό ελαιόλαδο και αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία να ζεσταθεί.
Τηγανίζουμε την γραβιέρα μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές γυρνώντας με σπάτουλα και όχι με πιρούνι. Βγάζουμε τα κομμάτια σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να τραβήξει. Μεταφέρουμε σε πιάτο και περιχύνουνε με μέλι.
Τέλος πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.
Πηγή: eleftherostypos.gr
Σύνοψη άρθρου
- Η συνταγή της Νεκταρίας Κοκκινάκη προσφέρει ένα πεντανόστιμο σαγανάκι με γραβιέρα.
- Η γραβιέρα κόβεται σε λεπτά κομμάτια, αλευρώνεται και τηγανίζεται σε ελαιόλαδο.
- Μετά το τηγάνισμα, τα κομμάτια περιχύνονται με μέλι και πασπαλίζονται με καβουρδισμένο σουσάμι.
- Η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστό, ιδανικό για κάθε περίσταση.

Δημοφιλή
Γαμήλιες χαρές στον ΣΥΡΙΖΑ - Με ποια βουλευτή παντρεύεται ο Γιάννης Ραγκούσης
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ στο Ηράκλειο: Μαρτυρία «βόμβα» στο Cretaone - Εικονικές εταιρίες, παράνομες επιδοτήσεις και ασύλληπτα χρηματικά ποσά
Τραγωδία στα Χανιά: Τον βρήκαν νεκρό στην άκρη του δρόμου
Κρήτη: 16 χρόνια μετά βρέθηκε ο δολοφόνος της Τζιν - Το ημερολόγιο της «έδειξε» τον δράστη - Δείτε βίντεο
Έφτασε στην Κρήτη ο «Φραπές» μετά την θυελλώδη κατάθεση στην εξεταστική - Δείτε φωτογραφίες
Κρητικός ο τραγουδιστής που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις
Όταν ο πασίγνωστος αγροτοσυνδικαλιστής έδινε συνεντεύξεις ως... «πολυεκατομμυριούχος»
Η Ναταλία Λιονάκη που έγινε μοναχή στην Κένυα μέσα από νέες εικόνες που έρχονται στο φως
Το τυχερό πεντάρι του Τζόκερ «έπεσε» στο Μαλεβίζι!