Ηράκλειο: 35oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Στ. Κασσελάκης: «Η ΝΔ αθέτησε τις υποσχέσεις της για την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση»

10.07.2024, 9:41

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στη ΝΔ και στον εκπρόσωπό της Νίκο Ρωμανό με αφορμή τα όσα υποστήριξε σε ανακοίνωσή του για τον ΦΠΑ στην εστίαση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: “Ντράπηκε και η ντροπή: Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Νίκος Ρωμανός, λογικά έχει πλήρη άγνοια γύρω από το θέμα των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση. Εκτός και αν γνωρίζει όποτε προπαγανδίζει κάνοντας το άσπρο μαύρο”.

Ακολούθως εξηγεί: “Κύριε Ρωμανέ, το κόμμα σας σε δύο προεκλογικές περιόδους, το 2019 και το 2023 επένδυσε στην μείωση των συντελεστών ΦΠΑ εξαπατώντας την εστίαση. Υποσχέθηκε ενιαίο ΦΠΑ 13% σε όλη την εστίαση και μείωση του στο 11% στο τέλος της τετραετίας. Υποσχέθηκε μείωση φόρων και τους τελευταίους έξι μήνες έχετε αυξήσει 2 φορές τον ΦΠΑ στα σερβιριζόμενα αναψυκτικά και τα μη αλκοολούχα ροφήματα. Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της, αλλά εσείς τα ξεπεράσετε. Η αλαζονεία συνεχίζεται χωρίς φρένα!!! Αγνοείτε επιδεικτικά την αγορά και βγάζετε ανακοινώσεις με ψεύτικο περιεχόμενο”.

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρή επίθεση Θεοχαρόπουλου σε Κασσελάκη: Πάνω του οι ευθύνες του αρνητικού αποτελέσματος

Λεκτικό επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: «Τομή η πρόταση για συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα