Ηράκλειο: 34oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Στάθης Σχίζας: «Καρφώνει» Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηνανδρέου (βίντεο)

11.01.2024, 2:43

Ο επιχειρηματίας μίλησε για το νέο κύκλο του ριάλιτι

Ο νικητής του Survivor 2022, Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως είπε ο επιχειρηματίας, «κάποιοι κανόνες παραβλέπονται για τα δύο αυτά κορίτσια», που πέρσι αποβλήθηκαν μετά την παραβίαση συγκεκριμένων κανόνων.

«Πρώτη φορά είδα από το σπίτι επεισόδιο, μου φαινόταν λίγο περίεργο. Στο ριάλιτι πέρα από τον Αλέξη Παππά που εννοείται πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά, ριάλιτι θα έχει και η Ασημίνα. Αν με ρώταγες αν θα πήγαινα τώρα στον Άγιο Δομίνικο, δεν πήγαινα. Υπάρχουν συγκυρίες και καταστάσεις, υπάρχουν κίνητρα. Καλώς ή κακώς για τα παιδιά που έχουν πάει, το μόνο κίνητρο για να ξαναπάνε είναι το οικονομικό. Αν πουν κάτι άλλο, είναι ψεύτες» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Είναι μάλλον λίγο οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Ασημίνα Χατζηνανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Προφανώς παραβλέπονται κάποιοι κανόνες που για άλλους ήταν καταλυτικοί για να μην ξαναπάνε στο παιχνίδι. Εγώ θυμάμαι ότι τον Γιάννη Τσολάκη, που τον είχαμε κρεμάσει επειδή είχε πιει μία γουλιά καφέ, τώρα τι να πω;» πρόσθεσε ο Στάθης Σχίζας στο Πρωινό.