Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Στέφανος Δημουλάς: Άνδρας που στο παρελθόν μου έκανε bullying, αργότερα με προσέγγισε ερωτικά

10.01.2024, 18:18

Όσα δήλωσε σε συνέντευξη του

Ο Στέφανος Δημουλάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο γνωστός χορευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε επιπλέον, στη δική του σεξουαλικότητα, αλλά και στον εκφοβισμό που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ coming-out στην οικογένειά μου, θεωρούσα αυτό που ζω ως κάτι τελείως διαφορετικό. Το εξώφυλλο που έκανα με τον πατέρα μου στο Attitude άλλαξε όλη την αποδοχή που είχα στο μυαλό μου για το τι πραγματικά είμαι. Οι γονείς μου δέχτηκαν σχόλια για μένα στον Βόλο, αλλά δεν τους ένοιαζε», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Με θυμάμαι 14 ετών να τρέχω στην Ερμού στον Βόλο κι από πίσω μου ήταν δύο νταήδες με μηχανάκι και μου πετούσαν πέτρες. Δεν θυμάμαι καν τα πρόσωπά τους, φορούσαν κουκούλες και φώναζαν. Οι γονείς μου στενοχωριόντουσαν και ανησυχούσαν».

Όσο για το εάν έχει υπάρξει άτομο που να τον προσέγγισε ερωτικά, ενώ στο παρελθόν του είχε κάνει bullying, απάντησε: «Αν πω όχι, θα είναι ψέματα, οπότε θα πω ναι. Έχει συμβεί στο παρελθόν. Αν ένας άνθρωπος αισθάνεται ενδιαφέρον προς το ίδιο φύλο, δεν χρειάζεται να του μπαίνει η ταμπέλα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η ερωτική φύση μπορεί να εκφράζεται με πολλούς τρόπους και σε πολλές κατευθύνσεις».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μου είχε πει “βλέπω τι λάθος έκανα τότε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη”. Κι εγώ του είπα “σε ευχαριστώ, γιατί τότε με έκανες να δυναμώσω και να καταλάβω ποια είναι η κατεύθυνση που θέλω να πάρω στη ζωή μου”».