Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλης Σπανάκης

16.05.2024, 17:41

Συνάντηση με τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη

Στο Δημαρχείο Χανίων, βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας του στα Χανιά, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλης Σπανάκης. Τον Υφυπουργό υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Φραγκιαδάκη και την Αντιδήμαρχο, Ελένη Ζερβουδάκη.

Σκοπός της επίσκεψης του Υφυπουργού ήταν η ενημέρωση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται.

Βασίλης Σπανάκης - Παναγιώτης Σημανδηράκης

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού καλωσόρισε τον Υφυπουργό στα Χανιά, τόνισε τη σημαντική, διαχρονική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δημόσιων υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και στις νέες σημαντικές παροχές που δίνει ο Δήμος Χανίων την τελευταία τετραετία, για τους οικονομικά ασθενέστερους κατοίκους της πόλης.

Βασίλης Σπανάκης - Παναγιώτης Σημανδηράκης

Στη συνέχεια ο κ. Σημανδηράκης έθεσε μία σειρά από αιτήματα αρμοδιότητας του υπουργείου, στα οποία ο κ. Σπανάκης κινητοποιήθηκε άμεσα και δρομολόγησε την υλοποίησή τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Χανίων, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο βουλευτής Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννης Λοβέρδος, η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μ. Στέφου, εκπρόσωποι των βουλευτών Ντ. Μπακογιάννη και Σ. Βολουδάκη, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οργανώσεων.

Βασίλης Σπανάκης - Παναγιώτης Σημανδηράκης

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Χανίων δώρισε στον κ. Υφυπουργό, τον κατάλογο της Έκθεσης: «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση: Καλλιτεχνικοί θησαυροί από τη συλλογή Κρασάκη», η οποία ήταν υπό την αιγίδα και την είχε εγκαινιάσει η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου.

Βασίλης Σπανάκης - Παναγιώτης Σημανδηράκης

Διαβάστε επίσης:

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων για τα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια 

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης 

Πασχαλιάτικες λαμπάδες και δωράκια σε παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και σε προνοιακές δομές, μοίρασε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης