Βήμα 1
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει τα αρώματά του. Ρίχνουμε το μπούκοβο και ανακατεύουμε ξανά. Σβήνουμε με λευκό κρασί. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ στο τηγάνι. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να να δέσει η σάλτσα χωρίς να γίνει πολύ πηχτή.
Βήμα 2
Ρίχνουμε και την κάππαρη που έχουμε ξεπλύνει σε νερό και έχουμε στραγγίξει καλά. Με μια λαβίδα ζυμαρικών μεταφέρουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε χωρίς να τα στραγγίξουμε. Το νερό από το βράσιμο θα βοηθήσει να δέσει ακόμη πιο ωραία η σάλτσα μας. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα μας με τριμμένο τυρί και την απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστή.
πηγή:olivemagazine.gr
Δημοφιλή
Καλλιθέα: Eργοδότης ξυλοκόπησε εργαζόμενο που δούλευε στην μπυραρία του!
Κρήτη: Επιχείρηση για την αποσυμφόρηση της Αγυιάς - Έφυγαν οι πρώτοι 200 μετανάστες και ήρθαν άλλοι 200!
Bόλος: Πέθανε ξαφνικά ενώ είχε πάει για κυνήγι με φίλους
Μεσαρά: Δάκρυα για την αγαπητή Ελένη που «έφυγε» νωρίς
Ο ανάδρομος Ουρανός «δοκιμάζει» αυτά τα 4 ζώδια!
Άννα Βίσση: Πόσα χρήματα έβγαλε από τις δύο συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο
Χανιά: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Παναγιώτη Καρατζή: «Από το παιδί μου μας έφεραν μόνο τα παπούτσια του» (βίντεο)
Κρήτη: «Ο κύβος ερρίφθη» - Δύο δομές φιλοξενίας μεταναστών στο νησί
Σοκ στην Πάτρα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μπροστά από το σπίτι του