Βήμα 1
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει τα αρώματά του. Ρίχνουμε το μπούκοβο και ανακατεύουμε ξανά. Σβήνουμε με λευκό κρασί. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ στο τηγάνι. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να να δέσει η σάλτσα χωρίς να γίνει πολύ πηχτή.
Βήμα 2
Ρίχνουμε και την κάππαρη που έχουμε ξεπλύνει σε νερό και έχουμε στραγγίξει καλά. Με μια λαβίδα ζυμαρικών μεταφέρουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε χωρίς να τα στραγγίξουμε. Το νερό από το βράσιμο θα βοηθήσει να δέσει ακόμη πιο ωραία η σάλτσα μας. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα μας με τριμμένο τυρί και την απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστή.
πηγή:olivemagazine.gr
Δημοφιλή
Πένθος στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Μαρκάκης - Σήμερα η κηδεία του
Κρήτη: Η δημόσια συγγνώμη που συγκλονίζει μετά το θανατηφόρο τροχαίο του 17χρονου Γιώργου
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια με θύμα μία 23χρονη
EuroBasket 2025: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκάλυψε ποιος θα σηκώσει το ευρωπαϊκό!
Εφιάλτης για 25χρονη: Πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να συζητήσουν και τη βίασε
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο στα Μάλια
Απίστευτο: 22χρονος ξυλοφόρτωσε ιερέα γιατί του έκλεισε το δρόμο - Πήγαινε σε σχολείο για τον Αγιασμό ο κληρικός
Κραυγές πόνου και σειρήνες: Η ΔΙΑΣ έσωσε έγκυο σε κρίσιμη κατάσταση - Δείτε βίντεο
Εορτολόγιο: Σε ποιους να πείτε «Χρόνια Πολλά» σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου