Βήμα 1
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει τα αρώματά του. Ρίχνουμε το μπούκοβο και ανακατεύουμε ξανά. Σβήνουμε με λευκό κρασί. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ στο τηγάνι. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να να δέσει η σάλτσα χωρίς να γίνει πολύ πηχτή.
Βήμα 2
Ρίχνουμε και την κάππαρη που έχουμε ξεπλύνει σε νερό και έχουμε στραγγίξει καλά. Με μια λαβίδα ζυμαρικών μεταφέρουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε χωρίς να τα στραγγίξουμε. Το νερό από το βράσιμο θα βοηθήσει να δέσει ακόμη πιο ωραία η σάλτσα μας. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα μας με τριμμένο τυρί και την απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστή.
πηγή:olivemagazine.gr

Δημοφιλή
Θλίψη στο Ηράκλειο για τον Γιάννη που «έφυγε» πρόωρα
Ρέθυμνο: Θλίψη για τον χαμό της Αγγελικής που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 47 ετών
Θρήνος για τον συνταξιούχο αγρότη που κάηκε ζωντανός στην προσπάθεια του να κάψει ξερά χόρτα
Σοκ στην Κρήτη με τον ξαφνικό θάνατο 33χρονου πατέρα τριών μικρών παιδιών
«Έριξε» ξανά ο Σαμόλης το TikTok (βίντεο)
Τροχαίο με σύγκρουση δύο οχημάτων - Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε
Φωτιά ξέσπασε στην ενδοχώρα του Ηρακλείου
Νεκρός 15χρονος μετά την εισαγωγή αέρα υψηλής πίεσης στον πρωκτό του - Του αφαίρεσαν το παντελόνι με τη βία
Αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονη γυναίκα έπεσε στη θάλασσα - Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύτες του Λιμενικού Σώματος