Βήμα 1
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει τα αρώματά του. Ρίχνουμε το μπούκοβο και ανακατεύουμε ξανά. Σβήνουμε με λευκό κρασί. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ στο τηγάνι. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να να δέσει η σάλτσα χωρίς να γίνει πολύ πηχτή.
Βήμα 2
Ρίχνουμε και την κάππαρη που έχουμε ξεπλύνει σε νερό και έχουμε στραγγίξει καλά. Με μια λαβίδα ζυμαρικών μεταφέρουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε χωρίς να τα στραγγίξουμε. Το νερό από το βράσιμο θα βοηθήσει να δέσει ακόμη πιο ωραία η σάλτσα μας. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα μας με τριμμένο τυρί και την απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστή.
πηγή:olivemagazine.gr

Δημοφιλή
Αιματοκύλισμα στα Βορίζια: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο αδελφός της 56χρονης Ευαγγελίας
Ένας απρόσμενος «επισκέπτης» στα Ενετικά τείχη ! (βίντεο-φωτογραφίες)
«Βόμβα μεγατόνων» στο Βενιζέλειο
Η γελοιότητα που έγινε μόδα και η Κρήνη Μοροζίνι που πληρώνει το τίμημα (φωτογραφίες)
Θλίψη στο Ηράκλειο για τον πρόωρο χαμό του γνωστού καθηγητή Χαρίλαου Πλατανάκη
Σοκ στο Τυμπάκι: 60χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από καραμπίνα ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του!
Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη
Ηράκλειο: Θλίψη για τον θάνατο του αγαπητού Αντώνη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή
Κρήτη: Η μαντινάδα που τραγούδησε ο Σαμόλης «έλιωσε» το Tik Tok