Μάθε τον τρόπο του μαριναρίσματος
Κάθε κρέας έχει τον δικό του τρόπο που μαρινάρεται. Το μαριναρισμένο κρέας έχει άλλη γεύση και άλλη ποιότητα στο τραπέζι σας!
Yλικά
- μέλι
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
- ξύδι
- ρούμι με χυμό από lime
- μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
- κρεμμύδια
- κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μέσα σε ένα μπολ θα ρίξεις μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα και ξύδι
- Ανακατεύεις καλά και αφήνεις το κρέας να μαλακώσει και να πάρει μια τέλεια γεύση
- Για εξωτική πινελιά μαρινάρεις το κρέας σε ρούμι με χυμό από lime και μερικά κομμάτια τζίντζερ και εστραγκόν
- Το μαρινάρεις με κρεμμύδι και πολύχρωμες πιπεριές
- Αν θέλεις το κρέας να έχει έντονη γεύση θα πρέπει να μείνει στη μαρινάδα και μέσα στο ψυγείο για 24 τουλάχιστον ώρες διαφορετικά και για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα 2-3 ώρες είναι αρκετές.
Πηγή: tlife.gr
Διαβάστε επίσης:
Δημοφιλή
Ρέθυμνο: Σήμερα η κηδεία της Εύης Αποκορωνιωτάκη
Σητεία: Είχαν έντονο καυγά στο λιμάνι - Χειροπέδες σε 19χρονη για ενδοοικογενειακή βία
Κρήτη: «Ξανά ζωντάνεψε» ο Καλλέργης τον Μητροπάνο - Το τραγούδι που «σηκώνει την τρίχα»
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ποια ήταν η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη
Βίντεο σοκ: 3χρονη περπατά στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι!
Χανιά: Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» για τον Γιώργο Αγοραστάκη
Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα
Viral ο μικρός Κρητικός που φλερτάρει νεαρή κοπέλα με μπικίνι - «Έλα να πάμε στο νησί»
Η τουρίστρια που «καθήλωσε» τους Κρητικούς στο πανηγύρι! (βίντεο)