Ηράκλειο: 22oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα

07.04.2024, 23:36

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με σκοπό την διοργάνωση των εκδηλώσεων για την υποδοχή 

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00, το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί με κάθε επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα που ξεκινώντας από την Αρχαία Ολυμπία θα καταλήξει μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στο Παρίσι, όπου το προσεχές καλοκαίρι θα διεξαχθούν οι αγώνες της 33ης Ολυμπιάδας.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 στο γραφείο πολιτισμού – αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για τις εκδηλώσεις που θα κάνει η πόλη μας προκειμένου να υποδεχθεί με τις δέουσες τιμές την Ολυμπιακή Φλόγα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου, Αθλητισμού κ. Νίκος Προβιάς, Πολιτισμού κ. Μάνος Τσάκωνας, Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Ποιότητας Ζωής κ. Στέλιος Σπανουδάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πρασίνου & Εθελοντισμού κ. Γιώργος Παπαδόσηφος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σήφης Κοκολάκης, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σύσκεψη Ρέθυμνο

Θα ακολουθήσει σειρά συσκέψεων προετοιμασίας για το μεγάλο αυτό γεγονός ενώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρέθυμνο, θα ανακοινωθεί προσεχώς

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν αδέσποτα ζώα

Ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Κασσελάκης: Από την Κρήτη ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές

Αρναουτάκης: «Κάνουμε ένα οραματικό, ρεαλιστικό σχεδιασμό για την Κνωσό»