Ηράκλειο: 32oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Τζίτζι Χαντίντ: Απειλές θανάτου μετά την υποστήριξη της στην Παλαιστίνη

17.10.2023, 16:21

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί μέχρι και το FBI σχετικά με τις απειλές και τα τρομοκρατικά email

Απειλές για την ίδια και την οικογένεια της δέχεται το γνωστό μοντέλο, Τζίτζι Χαντίντ, μετά την ανάρτηση της υπερ της Παλαιστίνης.

Παρότι η ίδια της αρχικά κράτησε επιφυλακτική στάση σχετικά με την ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουση, μετά την ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται να προκάλεσε ιδιαίτερα την οργή των Ισραηλινών. «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό στη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση. H καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική κι η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι η υποστήριξη της Χαμάς» Ήταν η ανάρτηση του γνωστού μοντέλου.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

«Kοιμήθηκες την τελευταία εβδομάδα; Ή απλά γυρνάς την πλάτη σου στα μωρά των Εβραίων που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου είναι απόλυτα ξεκάθαρη για το ποιον υποστηρίζεις. Σε βλέπουμε». Ήταν η απάντηση της επίσημης σελίδας του Ισραήλ στο Instagram:

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Σύμφωνα με το αμερικάνικο TMZ, όλη η οικογένεια Χαντίντ έχει λάβει απειλητικά μηνύματα που τους έχουν κάνει να ανησυχούν για την ζωή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτές οι απειλές θανάτου έρχονται μέσω email, των social media, μέχρι και των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, οι τηλεφωνικοί αριθμοί διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα άγνωστοι να αποκτήσουν πρόσβαση και έτσι να εξαπολύουν απειλές κατά των Χαντίντ. Οι στενοί συγγενείς αλλά και η ίδια η Τζίτζι Χαντίντ είναι πλέον αναγκασμένοι να αλλάξουν αριθμούς για να βάλουν ένα τέλος. Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, λέει το TMZ, ότι ο πατέρας, Μοχάμεντ Χαντίντ σκέφτεται να πάει στο FBI για να ζητήσει βοήθεια.