Ηράκλειο: 33oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Βάνα Μπάρμπα: «Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι, δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

11.07.2024, 11:12

Κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, τη μητρότητα, αλλά και την κόρη της, Φαίδρα.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, περιέγραψε την κακοποίηση που δέχτηκε στα 19 της από πρώην σύντροφό της.

«Έχω ζήσει την κακοποίηση μικρή, στα 19 μου, από έντονη ζήλια. Επειδή μας κοιτούσαν κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του. Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι, πνιγόμουν, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ακόμα έχω τραύμα από αυτό, πας να βάλεις ένα μαξιλάρι δίπλα μου και τρομάζω. Στα 19 μου όμως, δεν καταλάβαινα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που δεχόμουν. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, της ζητήθηκε να βαθμολογήσει τον εαυτό της σαν μητέρα. «Δεν μου αρέσει να βάζω βαθμούς. Πιστεύω όμως, ότι ήμουν πολύ μέτρια. Δεν ήμουν σωστή μητέρα, γιατί δεν γνώριζα. Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας, δεν είμαστε για οικογένεια», ανέφερε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Όταν πολλοί σε έχουν είδωλο, δεν μπορείς να έχεις βατή οικογένεια. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Εμείς κάνουμε λάθη».

Τέλος, ανέφερε πως αυτή είναι η γνώμη της ίδιας, καθώς η κόρη της ποτέ δεν της έχει παραπονεθεί. «Το παιδί είναι γενναιόδωρο και σωστό. Εγώ έχω τις ενοχές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς νάρκισσους. Η μητρότητα όμως, είναι η απόλυτη θυσία. Καλός γονιός δεν γίνεσαι, επειδή κάνεις μεγάλα πάρτι στο παιδί και τρέχεις στη Μύκονο. Αυτό χρειάζονται τα παιδιά;», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα