Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Viral η κοπέλα που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ για «ευχαριστώ»

26.10.2023, 13:20

Με έναν διαφορετικό τρόπο θέλησε να πει «ευχαριστώ»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μια νεαρή χορεύτρια, η οποία θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς γιόρταζε ο προστάτης της Άγιος Αρτέμιος, πήγε έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ και χόρεψε ζεϊμπέκικο, για να ευχαριστήσει, όπως είπε η ίδια, την Ελληνική Αστυνομία για την προσφορά της.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο TikTok έγινε viral μέσα σε πολύ λίγη ώρα.

«Παγκόσμια Ημέρα της Αστυνομίας σήμερα, γι’ αυτό και εγώ ήρθα έξω από τη ΓΑΔΑ να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο και να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Ελληνική Αστυνομία για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!» είπε η tiktoker και ξεκίνησε να χορεύει το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα εγώ είμαι Έλληνας».

@vaniaapost Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας – Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας! #zeimpekiko #zeimpekikodance #zeibekiko #zeibekikodance #dance #greek #greekdance #greece #hasapiko #fy #fyp #thessaloniki #athens #athensvibe #cyprus #ζειμπέκικο #ζεϊμπέκικοςχορός #χορός #χασάπικο #θεσσαλονίκη #αθήνα #κύπρος #vaniaapostolidou #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Vania Apostolidou