Είναι η εποχή του φρέσκου αρακά
Έτσι απολαμβάνουμε τον αρακά σε μία απλή συνταγή, που έχει ωραία αρώματα από φρέσκα μυρωδικά.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι σε μέτρια φωτιά για ένα-δυο λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε τα καρότα με την πατάτα και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Έπειτα ρίχνουμε και τον αρακά με τη σάλτσα.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε και βάζουμε ζεστό νερό ή ζωμό, αν έχουμε έτοιμο, μέχρι να καλύψουμε τα υλικά μας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο κουρκουμά, το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 30 – 40 λεπτά. Σύμφωνα με τη συνταγή του olivemagazine, πέντε λεπτά πριν τον βγάλουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και τον μαϊντανό.
Διαβάστε επίσης:
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
Ηράκλειο: Συγκίνηση για τον θάνατο του Θεόδωρου Χαλκιαδάκη
Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος: Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
ΟΠΕΚΕΠΕ: Λιγότεροι κατά 100 χιλιάδες οι αγρότες που υπέβαλαν αιτήσεις επιδότησης
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τι ώρα θα μπουν σήμερα Τρίτη (26/8) τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων