Είναι η εποχή του φρέσκου αρακά
Έτσι απολαμβάνουμε τον αρακά σε μία απλή συνταγή, που έχει ωραία αρώματα από φρέσκα μυρωδικά.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι σε μέτρια φωτιά για ένα-δυο λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε τα καρότα με την πατάτα και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Έπειτα ρίχνουμε και τον αρακά με τη σάλτσα.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε και βάζουμε ζεστό νερό ή ζωμό, αν έχουμε έτοιμο, μέχρι να καλύψουμε τα υλικά μας. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο κουρκουμά, το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 30 – 40 λεπτά. Σύμφωνα με τη συνταγή του olivemagazine, πέντε λεπτά πριν τον βγάλουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και τον μαϊντανό.
Διαβάστε επίσης:
Δημοφιλή
Οι νέοι κανόνες που ισχύουν για τα ταξίδια από αύριο Κυριακή 12/10
Ηράκλειο: Σοκ για γαμπρό στις Μαλάδες - Η νύφη ήταν... ο πεθερός του! Δείτε βίντεο
Χανιά: Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα - «Έφυγε» ο Γιάννης Θάνου
Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό γυναίκας στον δρόμο προς Χάρακα
Αν γεννήθηκες μία από αυτές τις 6 μέρες τότε σε περιμένουν πολλά λεφτά
Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (φωτογραφίες)
Καταγγελία σε βάρος γνωστής Ελληνίδας influencer – Δεν επιστρέφει ρούχα αξίας 2.500 ευρώ
Κρήτη: Τραγωδία στην Μεσαρά - Νεκρή μέσα στην θάλασσα εντοπίστηκε γυναίκα
Η περιπέτεια υγείας της Αλέκας Παπαρήγα και οι ευχαριστίες της