Ηράκλειο: 29oC

Παγωτό: Στα ύψη θα φτάσει η τιμή του

01.06.2024, 12:12

Μέχρι και 4 ευρώ η μπάλα

Οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες φέρνουν αύξηση και στο παγωτό, λίγο πριν μπούμε και επίσημα στον πρώτο καλοκαιρινό μήνα. Μάλιστα, πολλοί που αφήνονται στην «ένοχη» απόλαυση του παγωτού έχουν προβληματιστεί, καθώς η τιμή της μίας μπάλας φαίνεται να φτάνει ακόμη και τα 4 ευρώ.

«Αλμυρό» το παγωτό φέτος

  • Ανατιμήσεις έως και 25%
  • Αιτία: η αύξηση των πρώτων υλών (σοκολάτα, ζάχαρη)

Παγωτό στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς

Μία μπάλα σε κυπελάκι

2023: 2,50 – 3,20€

2024: 3 – 4€

(απλές γεύσεις: βανίλια – σοκολάτα κ.ά.)

+0,20€ παρφέ γεύσεις (ξηροί καρποί, φρούτα, κομμάτια σοκολάτας)

*Χύμα: από 8 -> 10€ το κιλό

Στα ύψη η τιμή του παγωτού

Παράδειγμα: Μία οικογένεια με 2 παιδιά

2023: 10 – 12,80€
2024: 12 – 16€

Συσκευασμένα παγωτά: 1 ίσον… κανένα

  • Ξυλάκι 68 γρ.: 2,78€
  • Σάντουιτς 85 γρ.: 2,89€
  • Πύραυλος 68 γρ.: 2,68€

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

πριν από 6 λεπτά
Κόσμος

Γάζα: Επελαύνει ο ισραηλινός στρατός στη Δυτική Όχθη

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 7 λεπτά
Πολιτική

Τσιάρας: Ξεκινούν οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 7 λεπτά
Ηράκλειο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Πέμπτη στην Κρήτη

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 17 λεπτά
Style

«Hamnet»: Η νέα ταινία της Κλόε Ζάο με τους Τζέσι Μπάκλεϊ και Πολ Μέσκαλ

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 18 λεπτά
Ελλάδα

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο «Βάραθρο του Χάρου», επιχείρηση ανάσυρσης της σορού

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 19 λεπτά
Αθλητικά

ΟΦΗ: Χωρίς προβλήματα στις Σέρρες, οι σκέψεις Ράσταβατς για την πρεμιέρα

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 26 λεπτά
Αθλητικά

Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων, δεν προχωρά στην απόκτηση του Μανέ

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 38 λεπτά
Κόσμος

Ολλανδία: Στόχος της η τετραήμερη εργασία

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 50 λεπτά
Ελλάδα

Φωτιά στην Καλαμάτα – Επιχειρούν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 52 λεπτά
Κόσμος

Πανικός σε πτήση: Εξερράγη ελαστικό κατά την απογείωση

Διαβάστε περισσότερα