Εσείς το γνωρίζατε;
Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν αποκάλυψε το λάθος που κάνουμε όλοι με το ψωμί στα εστιατόρια.
Σύμφωνα με εκείνον οι ψωμιέρες γυρίζουν από τραπέζι σε τραπέζι. Πολλά εστιατόρια δεν απομακρύνουν το παλιό ψωμί αλλά γεμίζουν με τις φέτες ψωμί που δεν έφαγε κάποιος άλλος. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν το ψωμί που θα συνοδεύσει το δικό σας πιάτο να έχει περάσει νωρίτερα από αρκετά άλλα τραπέζια. Το ψωμί αυτό είναι συνήθως φρυγανισμένο και λαδωμένο και πιθανόν να μην είναι ιδιαίτερα φρέσκο.
Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το λάθος δεν το είχατε εντοπίσει ή δεν το είχατε σκεφτεί. Από εδώ και πέρα θα το σκέφτεστε και δεύτερη φορά. Είναι εξάλλου τόσοι οι ωραίοι ελληνικοί ψαρομεζέδες και η θέα που μπορεί να απολαύσετε δίπλα στο κύμα, που το ψωμί μπορεί να μην το χρειάζεστε καν.
Τα ελληνικά νησιά και παραθαλάσσια μέρη μας περιμένουν πάντα για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές και γεύσεις. Η ελληνική γαστρονομία, εξάλλου, είναι από τις ωραιότερες του κόσμου.
Πηγή: exploringgreece.tv
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Ηράκλειο: Συγκίνηση για τον θάνατο του Θεόδωρου Χαλκιαδάκη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
Πένθος στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού
Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος: Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
ΟΠΕΚΕΠΕ: Λιγότεροι κατά 100 χιλιάδες οι αγρότες που υπέβαλαν αιτήσεις επιδότησης